Mega Fortune är en videoslot med en progressiv jackpot som för det mesta är helt enorm. Inte sällan faller den ut på summor runt 4 000 000 euro vilket är närmare 40 miljoner kronor. Självklart är det kittlande att spela denna videoslot med tanke på att en vinst över ett ögonblick kommer att förändra hela ditt liv. Spelautomaten har ett härligt lyxtema med Champagne-flaskor, snygga bilar och båtar. Detta ger en hint om vad som eventuellt är att vänta vid en vinst av Mega Fortunes Jackpott.

Vill du ha så stor chans som möjligt att vinna Jackpotten bör du förstås alltid ta del av erbjudanden om free spins, bonusar och liknande. En insättningsbonus om 100% ger ju förstås dubbelt så många chanser att vinna jackpotten.

Ett bra, billigt eller till och med ofta gratis sätt att dra hem storvinsten är att spela dina free spins. Free Spins på Mega Fortune hittar du bland annat på Casinio när du registrerar ett konto. Många online casinon delar även ut free spins lite titt som tätt, ofta måste man inte heller göra en insättning för att få ta del av detta. Många free spins delas ut vid större sportevenemang eller högtider såsom jul, nyår och påsk.

Du behöver inte oroa dig för att sannolikheten att vinna Mega Fortunes jackpott är liten. Mega Fortune har nämligen hela tre stycken olika jackpottar, dessa är Jackpott Rapid, Jackpott Major och Jackpott Mega. Sannolikheten att vinna någon av de mindre Jackpottarna är betydligt större.