Vad är Kobingo?

Har du tröttnat på vanlig traditionell och tråkig bingo finns det mängder av alternativ som gör spelet mycket roligare. Ett av dessa alternativ är spelet kobingo. Precis som namnet ger sken av spelar man bingo med kor i stället för numrerade bollar. Enkelt förklarat går kobingo ut på att man ritar upp ett gäng rutor på en åker. Reglerna kan här skilja sig åt något men lämpligen delar man upp hagen med antal rutor efter antalet spelare som deltar.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Därefter låter man kon beta fritt på åkern. Kor är kända för att ofta lätta på trycket och så snart kon börjar beta kan man räkna med att man inte är långt ifrån en komocka. Vinnaren av bingospelet är den som prickat in rätt ruta eller område där kon i slutändan lägger sin komocka.

Detta spel är populärt på många håll i landet, bland annat i Dalarna. Taktikerna för att vinna är många men den som  vet vilken typ av gräs och växter som lockar en ko till bete har en god grund för att vinna. Kobingo har fått sin egen hemsida på nätet, spana in kobingo.se för att läsa på ytterligare om spelet.