SverigeLotten Premium – Ny Skraplott där man kan vinna 50 miljoner kronor

Publicerat den 27 maj 2019

Sverigelotten har sedan 2015 funnits med vinster på upp till 25 miljoner kronor. Nu har man gjort en ny version av lotten, där det går att vinna ända upp till 50 miljoner kronor. Enligt Folkspel som är organisationen bakom lotten är det här Sveriges största vinst på skraplotter.

Pris och skrapfält

Priset för Sverigelotten Premium är 50 kronor, det vill säga dubbelt så högt som den vanliga Sverigelotten. Men i utbyte är naturligtvis vinsterna även dubbelt så höga. Istället för 9 skrapfält som för den ordinarie Sverigelotten så har Sverigelotten Premium istället 12 skrapfält.

Förmånstagare

Sverigelotten har Sveriges klubbar och föreningar som förmånstagare. Folkspel som står bakom Sverigelotten delar varje år ut cirka 177 miljoner kronor till Sveriges föreningsliv.

Vinstplan för Sverigelotten Premium 50 kronor

Sverigelotten Premiums vinstandel är för närvarande 49,9% med vinst på i genomsnitt var fjärde lott. På 3 miljoner lotter finns det fyra lotter med en så kallad “högvinst”, som ger en vinst från 100 000 kronor upp till 50 miljoner kronor. Vidare finns det ett stort antal lotter med kontantvinster på mellan 50 kronor upp till 1 miljon kronor. Den vanligaste vinsten är 50 kronor, som finns på i genomsnitt var tionde lott.

Här köper du din Sverigelott

Det lättaste sättet att köpa en Sverigelott på är genom att köpa den på Sverigelottens hemsida. Men du kan även teckna en prenumeration på Sverigelotter, som gör att du abonnerar på mellan 6-10 Sverigelotter varje månad.