Streama sport utomlands

När du är utomlands och vill streama sport är det många länder som har ip-spärrar som förhindrar dig ifrån att streama sport ifrån svenska sidor. Det finns en lösning så att du slipper sitta och vara frustrerad över att missa viktiga sporthändelser när du inte är i Sverige.

Streama sportevenemang inom alla möjliga sporter.
Gratis streaming när du har lite pengar på kontot!


Till Unibet

Hur gör jag för att streama sport utomlands?

Att vara utomlands ska vara skönt och bekvämt, då kanske det inte är så kul att sitta och kämpa med diverse brandväggar, proxyservrar osv. Det enkla svaret är att sätta in en låg summa pengar hos Unibet så kan du strema sport utomlands i de flesta länder i hela världen. När du väl har gjort din insättning kan du antingen spela upp eller låta pengarna ligga kvar, så länge du har pengar kvar på kontot kan du streama sport utomlands eller när du är tillbaka i Sverige.

Om du sätter in 100 kr på Unibet så kan du få tillgång till deras utbud av sporter att streama, oavsett vilken sport som är din favorit, handboll, hockey, tennis, fotboll eller kampsport, Unibet har alla olika sporter du kan tänka dig. När du sätter in en låg summa pengar hos Unibet så kan du dessutom passa på att kamma hem insättningsbonus som är upp emot 500% av ditt belopp.

Säkert, lagligt och driftsäkert att streama sport hos Unibet

Till skillnad ifrån till exemepl piratstreamingsajter som snabbt kan gå ner och lagga (och som inte är lagliga) så är Unibets servrar anpassade för extremt hög belastning och dessutom följer de lagar gällande sporträttigheter. Hos Unibet kan du dessutom ladda ner deras app och streama sport i din surfplatta om du vill inta en skön position i soffan nära chipsskålen under Fotbolls VM.

Streama sport utomlands i vilken enhet du vill

Fördelen med att streama sport utomlands via Unibet är att du kan titta i alla dina enheter samtidigt, du kanske vill se en match i mobilen, en annan i surfplattan och den tredje i datorn? Din fantasi sätter gränserna så du kan skippa att välja vilken match du ska se – se alla samtidigt.