Streama sport i Surfplatta

Genom sin surfplatta går det idag att streama i stort sett alla världens sporter, med hög kvalité och direkt. Man har i Sverige två huvudsakliga val för att streama sport i sin surfplatta. Antingen genom någon av de större sportkanalerna, som är ett lite dyrare alternativ, eller genom att öppna ett konto hos något av de större spelbolagen med livestreamad sport. Hos spelbolagen är det i de flesta fall gratis, det enda som brukar krävas är att man har en mindre summa pengar på sitt spelarkonto. Dessa behöver man inte spela för men kan givetvis göra detta om man vill. Nedanför hittar du sidor på nätet där man kan streama sport i sin surfplatta.

Streama sportevenemang inom alla möjliga sporter.
Gratis streaming när du har pengar kvar på kontot!


Till Unibet

Streama i webbläsaren eller i appen

När du registrerat dig hos det spelbolag som du tycker verkar bra så kan du välja hur du vill streama sport i din surfplatta. Hos de flesta spelbolagen på nätet går det bra att streama i webbläsaren. Men vill man ha bästa möjliga kvalité så bör man ladda ner spelbolagets applikation som går att hämta antingen i AppStore eller Google Play.

Om du sätter in en hundralapp för att kunna följa olika matcher och sportevenemang så kan du givetvis även satsa pengar på matcherna. Många spelbolag ger även en mycket stor välkomstbonus att spela för för nya spelare.