Streama Hockey-VM utomlands

Titta på Hockey-VM utomlands? Det är tyvärr så att man kan bli ip-spärrad på grund utav tv-rättigheter men det finns sätt att komma runt det genom att streama Hockey-VM. Vi går igenom hur du gör för att kunna se årets största hockey evenemang.

Streama sportevenemang inom alla möjliga sporter.
Gratis streaming när du har pengar kvar på kontot!


Till Unibet

Titta på Hockey-VM utomlands

Unibet erbjuder dig en gratis livestream av Hockey-VM så länge du har innestående pengar på kontot.
Om du inte redan har ett konto hos Unibet så rekommenderar vi dig att registrera dig redan idag för att inte missa Hockey-VM när du inte är i Sverige.
Unibet har även en insättningsbonus på 500% som du kan passa på att utnyttja för att betta på hockey eller andra sporter.

Hos Unibet kan du alltså streama Hockey-VM utomlands och även andra hockey och idrottshändelser, det går att streama Hockey-VM i mobilen, i surfplattan och självklart i en dator.

Bra att tänka på vid streaming av sport utomlands

  • Det sista du vill är att missa matchen, tänk på vilken tidszon du befinner dig i. Matcherna i Hockey-VM kan skilja stort i tid för sändning av matchen baserat om det är i Kanada eller Finland VM spelas.
  • Använd helst wifi, men om du har +1mbit i mobilen går även den utmärkt att använda för mobil internetdelning.
  • Planera i förväg, om du har möjlighet kan du till exempel ta med en Google Chromecast eller Apple TV och använda en TV på plats att titta på.