Streama Allsvenskan utomlands

Att se på Allsvenskan utomlands är inte ofta så lätt, pga landsrestriktioner kan det vara så illa att du får blockerade hemsidor när du vill streama Allsvenskan utomlands. Det finns däremot ett enkelt knep för att komma runt problemet och kunna se på alla fotbollsmatcher du vill…

Streama sportevenemang inom alla möjliga sporter.
Gratis streaming när du har pengar kvar på kontot!


Till Unibet

Hur streamar jag Allsvenskan utomlands?

Bettingbolaget Unibet erbjuder dig som kund att kunna streama Allsvenskan och många fler fotbollsmatcher när du är kund hos Unibet. Om du inte redan har ett konto hos Unibet kan du registrera dig idag och även passa på att utnyttja deras insättningsbonus på 500%. Så länge du behåller lite pengar på kontot kan du streama Allsvenskan utomlands via deras tjänst för livestreaming av sport.

Vad behöver jag mer för att kunna streama?

Det räcker med en relativt stabil internetuppkoppling, ca 1mbit/sek räcker för att kunna streama. Det är därför att rekommendera att du använder ett wifi om du befinner dig utanför EU då roamingkostnaderna snabbt kan skena iväg annars. Befinner du dig inom EU gäller det sedan 2017 andra positivare roamingregler där du kan roama för samma surf som i Sverige.

Streama allsvenskan utomlands i mobilen

Med andra ord går det alldeles utmärkt att bara använda dig utav mobilen för att kunna streama allsvenskan utomlands, i det fall du har bra täckning eller kör via wifi.