Spelbolag med Trav

Numera behöver man inte längre spela hos Svenska Spel för att spela på trav. Flera spelbolag på nätet erbjuder spel på trav med långt mycket bättre odds och erbjudanden än hos Svenska Spel. I listan nedanför har vi samlat olika spelbolag med trav.

500% i insättningsbonus!


Till Unibet

Mer pengar går tillbaka till spelarna

Hos spelbolag med trav som inte är en del av Svenska Spel går mer pengar tillbaka till spelarna. Dessutom är oddsen makalöst mycket bättre.

När man spelar hos olika spelbolag så går det även med jämna mellanrum att ta del av olika generösa bonusar när man spelar på trav. I vanliga fall ger de allra flesta spelbolagen en mycket generös bonus till nya spelare som registrerar ett konto och sätter in pengar. Då brukar det vara möjligt att åtminstone dubbla sin insättning. Detta ger dig alltså dubbelt så mycket pengar att spela och vinna med.

Hur mycket behöver man sätta in?

När man registrerat ett konto på det spelbolag med trav som man tycker verkar vara bra så behöver man sätta in pengar för att spela. Detta kan man göra på flera sätt där vanliga alternativ är genom banköverföring eller kortinbetalning. De flesta spelbolagen har en lägsta insättningsgräns om 100 kronor, någon som dock brukar kvalificeras för bonus såsom vilken större insättning som helst.