Spelbolag med minsta insättningar

Uppdaterat: 29 Mars 2019

Välkommen till Casinios kompletta guide över minsta insättningar hos spelbolag, casinon och bettingsidor. Vi ger dig vår sammanställda lista över spelbolag med låga insättningar, deras insättningsavgifter, spel med låga insatsnivåer samt en guide för hur man sätter in pengar.

Genom att göra mindre insättningar så får man bättre kontroll över hur mycket man spelar för. Eftersom varje insättning är en unik transaktion, med en unik legitimering så ger det även tid för noggrann eftertanke. För varje ny transaktion så behöver du alltså ta ett nytt beslut, något som gör det lättare att sätta stopp om det håller på att gå överstyr.

I och med att man med den nya spellagstiftningen numera även behöver sätta dagliga, veckovisa och månadsvisa insättningsgränser så får man ytterligare kontroll över hur mycket man sätter in varje dag.

Om du istället för att göra några få stora insättningar istället sätter in lite i taget så kommer du med samma pengar att kunna unna dig att spela ganska mycket oftare än vad du annars skulle kunna göra. De allra flesta har förmodligen råd med att avvara en tia eller två varje dag, något som gör att man kan pigga upp även de tråkigaste vardagarna.