Hockey är en väldigt populär sport både i Sverige och utomlands, när du vill satsa pengar på hockey kan du välja en rad olika odds och bettingbolag. Vi går igenom hur det funkar och vilka erbjudanden som finns i artikeln.

Odds på hockey

Att oddsa på hockey är väldigt likt att betta på fotboll eller övriga sporter, det roliga med hockey är att spelet går snabbt och det händer mycket saker på isen. Utöver vem som blir slutsegrare kan du till exempel satsa pengar på vem som först når x antal mål, totalt antal mål i perioden, vad resultatet blir ja möjligheterna är många. Hockey-VM lockar många miljoner tittare och NHL och svenska serierna är även dom väldigt populära att oddsa på.

Satsa pengar för att vinna eller?

Att spela odds på hockey ska vara kul och om du vet om hur dagsformen är på vissa spelare och hur lagen presterat emot varandra tidigare möten kan det ge dig fördelar när du väl ska lägga ditt bet. Det är en tråkig klassiker att ifall du förlorar ett vad så försöker du vinna tillbaka pengarna i samma match men det är inte att rekommendera. Ta ett steg tillbaka och försök analysera vad som gick fel med oddset du lagt. Du kan spela för att vinna pengar, spela för att ha kul oavsett vilken din anledning är så kom ihåg att inte satsa mer pengar än du bestämt ifrån början.