PRO Trippelskrapet

Trippelskrapet är ett lotteri i form av skraplotter, där överskottet går till PROs verksamhet. Varje år skrapar PROs medlemmar fram stora summor pengar och hjälper samtidigt till med att samla in pengar till verksamheten.

Så spelar man

Trippelskrapet är en prenumerationstjänst där man varje månad får hem nya lotter. Man får totalt 8 stycken lotter varje månad, där man har möjlighet att skrapa fram en miljon kronor. Att prenumerera på Trippelskrapet kostar 200 kronor per månad. Det tillkommer även en fakturaavgift på 10 kronor.

Grundpaketet för Trippelskrapet är 8 stycken lotter per månad. Men vill man ha färre lotter eller fler lotter varje månad så går det att minska eller öka antalet. Detta gör man genom att kontakta Trippelskrapets kundtjänst. De antal lotter som man för närvarande kan prenumerera på är antingen 6, 8, 12 eller 16 lotter i månaden.

Det är även möjligt att köpa lotter hos vissa PRO-föreningar och liknande. Lottpriset är i dessa fall 25 kronor per lott.

Betalning av prenumerationen

Lottoprenumerationen kan man välja att betala antingen via Plusgiro, Bankgiro eller Autogiro. När lotterna skickar ut varje månad så medföljer ett inbetalningskort med ett angivet sista betalningsdatum. Det inbetalningsdatum som man normalt kan räkna med är den sista bankdagen i varje månad. Vill man pausa sin prenumeration ett tag så är det även möjligt att göra ett uppehåll i prenumerationen.

Att lägga upp ett Autogiro för betalningen lönar sig i längden eftersom man då slipper fakturaavgiften på 10 kronor per månad.

Vinster

Trippelskrapet ger möjligheten att vinna kontantvinster på som lägst 25 kronor och ända upp till en miljon kronor. Om man har vunnit så kan man lösa in sin lott hos Coop, ATG-ombud och via sin lokala PRO-förening. PRO-föreningarna är skyldiga att lösa in vinster på upp till 100 kronor.

Vinstchans

Att vinna stort på Trippelskrapet är inte så svårt som man kanske kan tro. På varje 6 miljoner lotter så finns det 6 stycken lotter med miljonvinst. Men givetvis kan man inte enbart vinna miljonvinster utan även ett antal mindre vinster, alternativt vinst av en ny lott. Chansen att vinna på sin lott, oavsett vinstsumma är ungefär 1/4, det vill säga vinst på var fjärde lott.

Sannolikheten att vinna en trots allt betydande summa på 100 000 kronor är 30/6 000 000.

På dina lotter får du även en extra vinstchans i den så kallade “Jubileumschansen”.

Sälja Trippelskrapet och stöd din förening

Om du vill stödja din lokala PRO-förening så kan du även hjälpa till med att sälja Trippelskrapet-lotter. Ju fler lotter du säljer desto större intäkter genereras till din lokala PRO-förening. Om man säljer lotter för Trippelskrapet så får man kostnadsfritt material som hjälper en att öka försäljningen. Detta material innefattar följande.

  • Knappar med “Köp Trippelskrapet Här”-tryck
  • Reklamaffischer
  • Vinstaffischer som förklarar var vinstlotterna sålts.

Lotterna skickas ut i buntar om 200 stycken per bunt.

Erbjudanden just nu

När man blir medlem i Trippelskrapet på deras hemsida så kan man just nu ta del av ett erbjudande som innebär att man får sitta första lottpaket med 8 lotter till halva priset. För de 8 första lotterna betalar man endast 96 kronor. Trippeljackpot kommer regelbundet med nya erbjudanden, så håll utkik för att ta del av det senaste!

Avsluta prenumeration av Trippelskrapet

Om man inte längre vill prenumerera på Trippelskrapet så kan man välja att avsluta sin prenumeration. Detta gör man genom att kontakta Trippelskrapets kundtjänst per telefon, mail eller brev. Det är viktigt att man kontaktar Trippelskrapets kundtjänst om uppsägning av prenumerationen senast på förfallodagen för den faktura som man mottagit. Vidare är det viktigt att känna till att man behöver betala alla de fakturor som man får hem. En utebliven betalning innebär inte att man har sagt upp sin prenumeration.

Kontakta Trippelskrapet

Man kontaktar lättast Trippelskrapet genom att ringa in till deras kundtjänst på 08-4000 5000. PRO Trippelskrapets kundservice är öppen på vardagar mellan 08-18. Man kan även kontakta dem genom kontaktformuläret på deras hemsida. Postadressen att skicka brev till är följande.

PRO Trippelskrapet

113 94 Stockholm

Skatt på vinster

Alla vinster som görs genom PRO Trippelskrapet är skattefria.

Trippelskrapets Spelansvar

PRO Trippelskrapet är väl medvetna om att spelande är förknippat med risken för att hamna i spelberoende. Trippelskrapet tar sitt spelansvar genom att stå under Lotteriinspektionens tillsyn, samt genom att vara medlem i Spelbranschens Riksorganisation. Man är även noga med att länka vidare till Stödlinjen samt till Spelberoendes Riksförbunds Hemsida. Dessa kan du kontakta både om du är en spelare eller om du är anhörig till en spelare.