Odds på Malmö FF – IFK Göteborg

Inför matchen mellan Malmö FF och IFK Göteborg tänkte vi gå igenom vilka odds som erbjuds på matchen av de större spelbolagen på nätet. Malmö FF har vunnit de flesta matcherna mellan lagen tidigare och är därför även tippad som favorit att vinna. Nedanför hittar du aktuella odds på Malmö FF – IFK Göteborg.


I och med de låga oddsen på att Malmö FF vinner matchen så går det även att konstatera att laget med stor sannolikhet också vinner. Men är man IFK-supporter så kan det i alla fall löna sig att slänga in en chansning på att de vinner, något som kan ge mycket bra utdelning.

Om du känner att oavgjort resultat är en överhängande risk så går det även att spela på att ditt lag vinner, samt att du får pengarna tillbaka vid oavgjort. Detta brukar naturligtvis ge lite lägre odds men kan trots allt vara en skön gardering mot en oavgjord match.

Spela på antal mål eller målskytt

Om du har en favoritspelare i Malmö FF eller IFK Göteborg så kan det vara roligt att spela på hur många mål denne spelare kommer att göra. Lyckas du pricka in rätt antal så kan detta ge en mycket stor utdelning. För aktuella odds kan du gå vidare till vår sida för att jämföra odds hos olika spelbolag på nätet.