Odds på IFK Göteborg – Djurgården

Stormötet IFK Göteborg mot Djurgården inom herrfotboll räknas som en av de större matcherna i Allsvenskan och lockar väldigt många spelare för att lägga sina odds på. När det gäller matchen som ska spelas den 11 september 2017 är det IFK Göteborgs tur att ta emot laget på sin hemmaplan, vilket traditionellt sett är en fördel när det gäller chansen att vinna. Senaste oddset ifrån Unibet visas i tabellen nedan.

Odds för fotboll mellan IFK Göteborg och Djurgården

Djurgården har vunnit de senaste 2 mötena lagen emellan, men det var på Djurgårdens hemmaplan. Tittar vi på de 2 senaste gångerna lagen mötts på Nya Gamla Ullevi så är det istället IFK Göteborg som vunnit och spelat oavgjort. Det är med andra ord en öppen match sett till inbördes möten och även de senaste oddset som ligger på 2,5 på IFK Göteborg vinst mot 2,6 på vinst för Djurgården.

Antal mål för lagen

Båda lagen är oerhörd jämna med i princip identiska antal mål hittills och det är upplagt för en riktig rysare i Göteborg. Några populära odds förutom att odds på vem som vinner på full tid är även antal hörnor, unik spelare att göra mål eller antal gula och röda kort. För att se fler odds kan du besöka någon utav spelbolagen vi visar i artikeln.