Odds på Hammarby – AIK

Söndagen den 10 september klockan 15.00 sparkas det klassiska stockholmsderbyt i herrfotboll av mellan Hammarby mot AIK. Oddsen väger jämnt mellan båda lagen än så länge med ca två veckor kvar till avspark även om sist lagen möttes när AIK hade hemmaplan så vann Hammarby med 2-1.
Vi visar det senaste 1×2 oddset ifrån Unibet i tabellen.
Odds Hammarby AIK

Snittmål per match 0,29 mot 0,39/match

Hammarbys toppmålgörare Pa Dibba snittar under 2017 hittills på 0,39 mål per match medans Henok Goitom har 0,29 per match. AIK:s Chinedu Obasi har visserligen ett högre snitt på 0,67 men på endast 3 spelade matcher och på 2 mål. Pa dibba har med sina 7 mål ett visst försprång mot Henok Goitom som gjort 4 mål hittills.

Populära odds förutom spela på vinst

Ett klassiskt odds att spela på är oavgjort vid full tid, antal hörnor eller antal mål på en unik målgörare.
Det finns lika många odds strategier som det finns tittare och alla har vi våra egna favoritodds att lägga. Fördelen med att veta all statistik om ett lag är inte alltid det som avgör, ibland är det en ren impuls i stunden att laget som ligger under med 2-1 ska vända i andra halvlek med endast 20 minuter kvar. Att betta på fotboll kan vara riktigt kul och hos Unibet har du i princip oändligt med valmöjligheter för livs odds på fotboll.