Odds på AIK – Djurgården

Inför stundande möte mellan AIK – Djurgården tänkte vi uppdatera våra besökare på oddsen för matchen. Efter att AIK vunnit de fyra senaste matcherna får de ses som favoriten att vinna även denna gång. Nedanför hittar du de aktuella oddsen för matchen.

Om man är en trogen supporter för något av lagen så går det alltså att kamma hem en ganska bra vinst om man prickar rätt. Om man anser att risken för oavgjort är överhängande så går det, förutom att spela på oavgjort även att satsa pengar på att antingen AIK eller Djurgården ska vinna med pengarna tillbaka vid oavgjort. Det kan vara ett bra sätt att gardera sig mot en oavgjord match.

Antal mål

AIK har i de senaste matcherna mot Djurgården gjort ganska bra med mål. En idé kan därför också vara att satsa på antalet mål som AIK respektive Djurgården gör. Lyckas man pricka in antalet mål innebär detta normalt relativt höga odds och med andra ord stor vinst.

Har du en favoritspelare i något av lagen? Då kan det också vara kul att satsa pengar på vem av dessa som kommer att göra mål, samt eventuellt hur många mål som de gör. Detta kan ge riktigt bra odds!