Nya Live Betting-sidor

Live betting är en mycket populär spelform som gör det möjligt att satsa pengar på odds under ett pågående idrottsevenemang. Om man ska satsa pengar på live betting så kan man få mycket generösa bonusar genom att registrera sig som ny kund på en sida. Vi har därför samlat en lista över nya live betting-sidor med stora bonusar för nya spelare.

100% i insättningsbonus
Till Betway Sport

200 free spins, 100% oddsbonus upp till 500 kr


Till Casinostugan

50 free spins och 100% i insättningsbonus på odds


Till Betser

Sätt in 200, spela för 800!


Till Mobilbet

4000kr bonus+ 80 freespins i välkomstpaket


Till Guts

1000kr Bonus + 150 free spins
Insättningsbonus: 200%


Till SuperLenny

20 free spins
Insättningsbonus: 5000kr


Till Folkeautomaten

Live betting ger en enorm möjlighet till att lägga bets på näst intill vad som helst under en pågående match. Man satsar enkelt på antalet hörnor, inkast, mål men också vilka spelare som gör mål, vilket lag som vinner med mera med mera. Det gör en pågående match otroligt mycket mer spännande när man faktiskt kan satsa en summa pengar på vilket lag eller vilken spelare som man tycker gör den bästa insatsen. Med live betting-sidornas applikationer för iPads, iPhones, Android-mobiler med mera så kan man ta med sig sin live betting var man än befinner sig. Du kan till exempel spela inne på krogen, inne på arenan, i TV-soffan, på arbetet eller på semestern. Möjligheterna är oändliga.

Vilka krav behöver man uppfylla för att få en bonus?

När man registrerar sig på nya live betting-sidor så behöver man i vanliga fall göra en insättning för att få en bonus utbetald. Dock brukar man inte behöva sätta in mer än 100 kronor för att kunna komma igång.