Nya Bingosidan Tombola är live

Publicerat den 6 maj 2019

Tombola var en av de bingosidor som tidigt beviljades svensk spellicens. Det tog dock lite tid innan man gick live och började ta emot svenska spelare, vilket man nu gjort. Tombola kallar sig för “Sveriges nya bingosida” och ger alla nya spelare en bonus.

Bonus till nya spelare

Tombola ger en bonus på 200 kronor till alla nya spelare som sätter in minst 100 kronor.

Allmänt om sidan

Tombolas sida ger en något gammaldags känsla, med en registrering som är både tidskrävande och krånglig. Man har än så länge ingen bankidentifiering vilket gör att uppgifterna man lämnar behöver knackas in för hand.

Spelutbud

Hos Tombola erbjuder man enbart spel på bingo, närmare bestämt bingospelet “bingo75!”. Bingo75 är som namnet skvallrar om ett bingospel med 75 bollar, med möjligheten att vinna en jackpott på närmare 60 000 kronor.

Spelutbudet är utan överdrift tunt. Kanske kommer det att utökas på sikt men nu går det bara att välja ett enda bingorum.

Kampanjer

Utöver det ordinarie bonuserbjudandet så har Tombola även flera kampanjer med jämna mellanrum. Det handlar om extra vinster eller andra typer av tävlingar. Nyligen har man till exempel anordnat påskbingo och valborgsbingo med extra pengar i vinstpotten.

Gemenskap

Hos Tombola finns det sex stycken svenskspråkiga chattmoderatorer som alla går under olika godisnamn. När Casinio testar att logga in i chatten på bingorummet så råder det full aktivitet där. Det ser för närvarande dock ut som att chatten domineras av de olika chattmoderatorerna och att få spelare än så länge hittat hit.