Svenska Spel är Sveriges spelmonopol som ägs av den svenska staten. Svenska Spel erbjuder ett stort antal typer av spel, däribland Poker, Odds, Lotto med mera. För närvarande erbjuder inte Svenska Spel någon insättningsbonus. Vill man ha en bonus på sin insättning behöver man därför sätta in och spela på någon av de andra svenska spelbolagen på nätet. En lista över insättningsbonusar hos Svenska Spels konkurrenter hittar du nedanför.

Varför har inte Svenska Spel någon insättningsbonus?

Svenska Spel har valt att inte erbjuda spelare någon insättningsbonus för att inte locka människor till att spela. På deras hemsida uttrycker de att de inte vill vara en del av utvecklingen med att locka spelare med bonusar och rabatter.

Hur stor insättningsbonus får man hos Svenska Spels konkurrenter?

Hos Svenska Spels konkurrenter är det vanligt att man kan få en ganska stor insättningsbonus. Detta gäller speciellt om man registrerar sig som ny spelare. Det är i detta fall inte ovanligt med insättningsbonus på upp till flera hundra procent. Detta beror givetvis också på vilka belopp man sätter in. Men man brukar åtminstone kunna räkna med att dubbla sin insättning, oavsett vilket belopp som man väljer att sätta in och spela för.