Guldlotten

Guldlotten är en lott för dig som gillar guld och smycken. Lotten säljs hos guldaffärerna Guldfynd och Albrekts Guld och ger spelaren chansen att vinna 100 000 kronor i presentkort hos någon av butikerna. Genom att skrapa lotten så gör man även en god gärning. Allt överskott från lottförsäljningen går oavkortat till Bröstcancerförbundet och Prostatacancerförbundet. Här tittar vi lite närmare på Guldlotten och du kan få tips och nödvändig information inför ditt skrap.

Vinster på Guldlotten

Den största vinsten på Guldlotten är ett presentkort på 100 000 kronor. Men utöver detta så är det även möjligt att vinna presentkort på mindre summor pengar, motsvarande 100-10 000 kronor. Du kan även vinna en ny Guldlott. Presentkortet kan du sedan disponera fritt i tillhörande butik, där du kan köpa guld, smycken, klockor och liknande.

Rätta Guldlotten

Du rättar din Guldlott genom att surfa in på antingen Guldfynd eller Albrekts Gulds hemsida, beroende av var du har köpt din lott. Därefter fyller du i din unika lottkod och du får på så vis reda på direkt om du vunnit eller inte.

Extrachansen

Genom att du registrerar din Guldlott med tillhörande fyrsiffriga kod på nätet så kan du även få en extrachans att vinna. Denna extrachans kallas just för “Extrachansen”.

Vinstchans

Att vinna den största vinsten på sin Guldlott innebär en vinstchans om 1 på 800 000. I övrigt är det vinst på cirka var tionde Guldlott. Vinstandelen är 37%.

Hämta ut vinst

Vinner du en ny Guldlott kan denna hämtas ut hos antingen Guldfynd eller Albrekts Guld. Om du vunnit ett presentkort så behöver denna vinst lösas in hos Lottericentralen, företaget bakom lotteriet.

Kontakta Guldlottens Kundtjänst

Om du har fler frågor kring Guldlotten så behöver du kontakta företaget bakom lotten, Lottericentralen. Lottericentralen når du på telefonnummer 08-704 64 50. Deras kundtjänst är öppen på vardagar mellan 08.30-16.00. Du kan även kontakta dem genom kontaktformuläret på deras hemsida, alternativt skicka ett mail till info @lottericentralen.se.