Gratis Bingo

Om man planerar att spela bingo på nätet så är det en god idé att utnyttja ett erbjudande om att spela gratis bingo. Det finns för närvarande ett stort antal bingosidor som erbjuder nya spelare gratis pengar att spela bingo med. Nedanför har vi listat de bästa erbjudandena om att spela gratis bingo just nu.

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar


Till Unibet Bingo

Bingo i Sverige

Bingo och olika typer av bingospel har varit mycket populärt i Sverige relativt länge. Bingo introducerades i Sverige på 60-talet av idrottsföreningen Gunnarstorps IF och har sedan dess växt sig mycket populärt. Ungefär en halv miljon svenskar spelar bingo någorlunda regelbundet, vilket ju är runt 5% av Sveriges befolkning. Idag finns det runt 100 bingohallar i Sverige. Dessa bingohallar har ideella förmånstagare, ofta idrottsföreningar.

I Sverige fysiska bingohallar går det att vinna relativt stora vinster. Taket hos fysiska bingohallar i Sverige ligger på 100 000 kronor.

Bingo i Sverige har på senare år fått ett uppsving, i och med nätbingons intåg. Istället för att gå till en fysisk bingohall och spela bingo så kan man nu istället koppla upp sig på nätet och spela när som helst, var som helst. De möjliga vinsterna på bingosidor på nätet är betydligt högre än hos de bingohallar som finns. På nätet är det möjligt att kamma hem mångmiljonbelopp i jackpottar och andra vinster.

Hur spelar man då gratis bingo?

Det finns idag ett stort antal bingosidor på nätet, på en marknad som är väldigt hårt konkurrensutsatt. Bingosidorna behöver därför erbjuda något extra, för att kunna locka till sig nya spelare. Därför är det idag många bingosidor som delar ut olika former av gratis spel till nya spelare som registrerar sig. De vanligaste formerna av gratis bingo är antingen i form av gratis pengar vid registrering från bingosidan eller i form av gratis bingobrickor som delas ut antingen vid registreringen eller regelbundet veckorna efter. Många bingosidor delar även ut gratis bingobrickor och andra typer av gratisspel till aktiva spelare även långt efter registreringen. Detta är särskilt vanligt runt högtider och storhelger, till exempel påsk, jul och liknande.

Gratis bingo-pengar

Det har nästan blivit en trend bland bingosidor att ge nya spelare som registrerar ett konto en mindre summa pengar att spela med. Detta är gratis pengar som man får på sitt bingokonto direkt när man registrerar sig och som vanligtvis ligger på mellan 50-100 kronor, men det kan vara både mer eller mindre. När kontot är registrerat och aktiverat kan man sedan börja spela med gratispengarna som man fått tilldelade. Dessa pengar kan man använda helt fritt på bingosidan, delta i de bingodragningar som man vill, där man också kan satsa helt valfria belopp.

Gratis bingobrickor

Ett flertal bingosidor delar även ut gratis bingobrickor istället för gratis pengar. Då får man istället en bingobricka som motsvarar en viss insats i en specifik dragning. Detta kan vara bekvämare om man inte spelat bingo tidigare, och därför istället vill ha ett färdigt spel. Är man ingen erfaren bingospelare så kan det helt enkelt vara svårt att veta var man ska börja och vilka spel som man ska testa.

Går det att ta ut gratispengarna och eventuella vinster man gör?

Vinsterna som man gör med sina gratis bingo-pengar och gratis bingo-brickor är ens egna att behålla. Dock kan det hända att bingosidan har vissa regler kring omsättning för gratis-pengarna. Detta kallas för omsättningskrav och innebär att man behöver omsätta, det vill säga spela för pengarna ett antal gånger innan man kan ta ut dem till sitt konto. Omsättningskraven hos bingosidor på nätet kan variera ganska mycket och ligga på allt mellan 0-40 gånger. Om du vill ha bästa möjliga chanser att kunna plocka ut pengar från bingosidan så bör du välja en med så låga omsättningskrav som möjligt. Du kommer då kunna ta ut dina vinster relativt snabbt.

Går det att utnyttja flera erbjudanden i listan?

Ja, sidorna som vi samlat i listan är oberoende av varandra och man kan därför utnyttja så många av dem som man vill. Kom dock ihåg att erbjudandena endast gäller för nya kunder som registrerar sig. Är du redan kund sedan tidigare så kan du inte ta del av erbjudandena. Dock kan det finnas andra typer av kampanjer och bonusar som är tillgängliga för redan registrerade kunder.

Vilken information behöver man lämna ut till bingosidan där man spelar gratis bingo?

I de flesta fall behöver man inte lämna ut vidare mycket information alls. Det räcker normalt med att man anger sitt för- och efternamn, personnummer och e-postadress. Därefter är man igång och spelar. Om man vinner pengar som man vill ta ut till sitt bankkonto så kan det komma att krävas ytterligare verifiering, samt att man anger sitt bankkonto till bingosidan.

Gratis bingo i form av bonus på insättningen

När du spelat klart och förbrukat dina gratispengar så kan du aktivera någon av de insättningsbonusar som finns hos många bingosidor. Med en insättningsbonus får du gratis bingo-spel i form av en summa gratis pengar att spela bingo med på insättningen som du gör. En vanlig insättningsbonus hos bingosidor är exempelvis 100%, men den kan i vissa fall vara ända upp till 200%. Detta ger dig, vid en insättning om 500 kronor hela 1000 eller 1500 kronor att spela med. Dessa bonuspengar kan du spela med precis som du vill och normalt omfattas de av samma typ av omsättningskrav som andra gratiserbjudanden gör.

Nya bingosidor

Många bingospelare letar efter nya bingosidor att registrera sig på. Detta beror på att nya bingosidor ofta kommer med otroligt förmånliga erbjudanden till nya spelare som registrerar ett konto. Gratis bingo och andra erbjudanden är helt enkelt ett marknadsföringsknep som nya bingosidor använder sig av för att locka till sig spelare. Om man ska spela på nya bingosidor behöver man dock försäkra sig om att dessa är säkra och seriösa. Det kan man bland annat göra genom att läsa recensioner och omdömen från spelare som spelat där tidigare. Bingosidorna som finns listade på denna sida är garanterat säkra och seriösa.

Registrera ett konto på sidorna i listan redan idag, så slipper du att gå miste om dessa erbjudanden!