Claes vann 1 miljon på Månadslotten – Ska köpa lägenhet i Spanien

Publicerad den 15 maj 2019

Nu har en storvinst delats ut i Månadslottens SUPER-dragning, och den lyckliga vinnaren är Claes Löfgren från Höllviken. Claes gick för en tid sedan med i Månadslotten för att stötta deras verksamhet för synskadade och döva. Och det visade sig vara ett lönsamt beslut. Claes blev inför SUPER-dragningen kontaktad av Månadslotten som informerade om att han vunnit minst 1 miljon kronor.

Fick åka till Stockholm för att delta i SUPER-dragningen

Claes åkte till Stockholm för att delta i Månadslottens SUPER-dragning. Efter en natt på Hotel Kungsträdgården var det dags. Han blev placerad framför ett bord med 100 kuvert. Eftersom han sedan tidigare haft nummer 14 som sitt turnummer blev detta även ett självklart val. Detta val gav honom en vinst på hela 1 miljon kronor.

Ska köpa en lägenhet i Spanien för pengarna

Claes berättar i en intervju att vinstpengarna från SUPER-dragningen ska gå till en lägenhet i Spanien. Han säger att han och hans fru kommer att åka ner dit för att spendera ett halvår där till en början. “Torrevieja är så vackert”, säger Claes.

Mer om SUPER-dragningen hos Månadslotten

SUPER-dragningen är en specialdragning hos Månadslotten som sker var tredje månad. Månadslotten drar ett nummer, så kallat Superlotten som får delta i dragningen. I dragningen är man garanterad minst 1 miljon kronor i vinst, med chans att vinna ända upp till 5 miljoner kronor.

Man deltar alltså i SUPER-lotteriet automatiskt när man är med i Månadslotten.