Cash Out – Bettingsidor och Spelbolag med Cash Out

Cash out är en uppskattad funktion inom betting som erbjuds hos ett flertal bettingsidor och spelbolag på nätet. Det innebär enkelt sagt att man kan välja att ta hem en vinst även om ett spel eller en match ännu inte avslutats. Du kan på detta sätt alltså både säkra eventuella vinster eller förluster om du på något sätt märker att matchen håller på att vända. Nedanför har vi samlat ihop en lista över spelbolag och bettingsidor med cash out.

1000kr Bonus + 150 free spins
Insättningsbonus: 200%Till SuperLenny

Sätt in 200, spela för 800!


Till Mobilbet

1000kr i insättningsbonus
Betta på allt ifrån Fotboll till Esport
Till Betway Sport

50 free spins
Insättningsbonus 100% på odds


Till Betser

4000kr bonus+ 80 freespins i välkomstpaket


Till Guts Casino

10 free spins på Starburst vid registrering utan insättningskrav!!
Oddsbonus: Sätt in 100 kr och få 500 att spela för!


Till Comeon

Dubbla din första insättning upp till 1000 kronor och få 2 st gratisspel a 200 kronor när du sätter in.Till Mr Green

500% i insättningsbonus för odds


Till Unibet

Cash out förklarat

Cash out eller som det på svenska heter att stänga spel är en funktion som erbjuds av många bettingsidor på nätet och på sistone blivit mycket populär. Cash out är kanske främst en funktion för spelare på live betting, eftersom det gör det möjligt att dra sig ur under pågående match. Om du följer en match så kan du förmodligen se åt vilket håll det går där händelseförloppet i matchen skvallrar om vilket lag som kommer ta ledningen, göra nästa mål eller liknande. Du kan på detta sätt alltså försäkra dig om att du trots allt kommer att vinna lite pengar om matchen håller på att vända, eller att du minimerar dina förluster om matchen helt plötsligt börjar gå åt fel håll.

Hur mycket får man i cash out?

Summan som du kan “casha ut” varierar liksom oddssättningen vid live odds. Om oddssättaren anser att det är sannolikt att ditt spel kommer att vinna så ökar summan du kan casha ut. Går matchen mer och mer åt att du kommer förlora ditt spel så kommer summan du kan plocka ut istället att minska vartefter. Upptäcker du att ditt lagda spel allt mer lutar åt förlust så kan det därför vara bra om du agerar direkt och tar ut pengar. Summan du kan casha ut kommer i annat fall att stadigt minska för varje minut.

Svår balansgång och svåra beslut

Beslutet kring huruvida man ska casha ut eller ej kan vara mycket svårt att ta. De flesta erfarna spelare skulle nog ge råden att sitta still i båten, inte göra några förhastade beslut och istället fokusera och lägga tid på att lägga ett så säkert och bra bet initialt, innan matchen börjar. Men för dig som känner att du gjort en katastrofal miss eller felbedömning av matchen så är cash out trots allt en fantastisk funktion som kan spara dig stora förluster i slutändan.

Men förutom att det innebär möjligheten att säkra förluster eller vinster så är det även ett alternativ för att få ett lite snabbare spel. Eftersom du kan casha ut redan under matchens gång så kan du innan matchen är avgjord gå vidare och satsa pengar i nästa match.

Använd cash out på både singelspel eller kombinationsspel

Du kan använda dig av bettingsidornas cash out-funktion både när du spelar singelspel eller när du spelar olika typer av kombinationsspel. Alltså kan du använda din cash out även på matcher som ännu inte startat om de skulle ingå i ditt kombinationsspel.

Hur mycket får man i cash out?

När man räkna på hur mycket man kan få i cash out så ser man till potentiell vinst man hade på sitt ursprungsspel, samt hur mycket det nya oddset ligger på. Det går på ett ungefär att räkna på detta enligt följande.

Du satsar 100 kronor på oddset 2, din potentiella vinst på detta spel är således 200 kronor

Oddset ändras under matchens gång och ligger nu på 1,5. För att beräkna på ett ungefär hur mycket som du kan casha ut så kan du då ta din potentiella vinst 200 dividerat med det nya oddset, 1,5. Detta ger 200/1,5 = 133,33 kronor som du kan stänga och casha ut.

Detta gäller i teorin, men i praktiken så ska spelbolagen även tjäna pengar på dina spel. Därför får man något (ett par procent) sämre än i dessa beräkningar.

Cash out-sidor med bonus

Om man letar efter sidor som erbjuder cash out så bör man även ta en titt på vilken bonus som de olika sidorna erbjuder. Det finns bonusar både i form av insättningsbonusar, samt bonusar i form av riskfria spel eller helt gratis pengar att spela med.

Insättningsbonus är ett procentuellt påslag som man vanligtvis får på sin första insättning. Det kan handla om 50, 100 eller 200% som man ökar sin insättning med. En insättning om 100 kronor blir med dessa bonusnivåer totalt hela 150, 200 eller 300 kronor att spela med. Det är alltså ett bra alternativ om man vill öka sina chanser att vinna, eller om man vill lägga fler och mer riskfyllda spel, utan att för den sakens skulle behöva riskera mer.

Riskfria spel är också en vanlig typ av bonus hos spelbolag med cash out. Det innebär att man kan lägga ett spel där man får tillbaka sin insats om man skulle förlora. Vinner man så får man ut sin vinst som vanligt. Det är vanligt att man får ett riskfritt spel när man gör en första insättning.

Gratis pengar att spela för

Ett antal bettingsidor med cash out delar även ut gratis pengar att spela för. Det kan handla om mellan 50-100 kronor som bettingsidan delar ut gratis till alla nya spelare som registrerar sig. För att få dessa pengar krävs det inte att man gör någon insättning och man kan därför använda pengarna att spela för precis som man vill.

Omsättningskrav

De vinster som man gör med sina bonuspengar får man behålla, dock behöver man normalt leva upp till vissa omsättningskrav hos spelsidan. Det kan handla om att man behöver omsätta, det vill säga spela för pengarna mellan 3-40 gånger innan det går att plocka ut dem till sitt konto. Under tiden kan man dock spela för dem fritt hos bettingsidan.

Vilka kända bettingsidor erbjuder cash out?

Det finns ett stort antal kända bettingsidor som erbjuder cash out. Bland dessa finns Betsson, Unibet, Comeon, Mobilebet, Betser och en rad andra. Cash out är en mycket populär funktion som integreras kontinuerligt hos fler och fler operatörer. Vi uppdaterar listan över bettingsidor med cash out regelbundet, så titta in här för de senaste nyheterna och eventuella nya bettingsidor.