Bingosidor

Här hittar du information om bingosidor på nätet. Du kan bland annat läsa generell information om bingosidor, omdömen samt få tips om bonusar och erbjudanden just nu. Nedanför har vi samlat en lista över olika populära bingosidor.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Bonus hos bingosidor

Det finns mängder av fina bonusar att hämta från ett stort antal bingosidor på nätet. Bonusarna består ofta av insättningsbonus på den första insättningen som man gör, men kan också vara i form av av gratis pengar eller gratis bingobrickor att spela med.

Insättningsbonusen hos bingosidor är ett procentuellt påslag på den insättningen som man gör. Ett stort antal bingosidor erbjuder insättningsbonus för bingo på allt från 100% och uppåt. I vissa fall kan det handla om insättningsbonusar på flera hundra procent. Ofta kan man använda sin insättningsbonus precis som man vill, satsa pengar på de bingospel eller dragningar som man önskar och liknande. Dock brukar det ställas ett krav på omsättning från bingosidan för att kunna plocka ut pengar. Man behöver alltså omsätta, det vill säga spela för bonussumman ett förutbestämt antal gånger innan man kan plocka ut pengar till sitt konto. Omsättningskraven hos bingosidor på nätet kan variera ganska kraftigt och ligga på allt mellan ett par gånger och upp till mellan 30-40 gånger. Innan man utnyttjar och aktiverar en insättningsbonus för bingo så är detta något man bör kontrollera noggrant.

Vissa bingosidor på nätet delar även ut gratis bingobrickor när man registrerar sig. På detta sätt kan man helt gratis delta i utvalda bingodragningar och ha chans på relativt stora vinster. Detta kan också vara ett roligt alternativ för att prova på lite nya bingospel och delta i dragningar som man kanske inte annars skulle göra.

Sist och slutligen delas ett fåtal bingosidor ut gratis pengar till nya spelare. Man kan med dessa gratispengar spela precis som man vill, och i de flesta fall måste man inte ens satsa allt på bingo utan har möjligheten att testa lite olika typer av spel.

Bingosidor på svenska

Det finns ett stort och växande antal bingosidor på svenska att välja bland om man ska spela bingo på nätet. Bingosidor på svenska har ofta även svenska grundare, men med sin licens på Malta. Detta beror på att Svenska Spel än så länge har monopol på nätspel i Sverige. Dock innebär det för dig som spelare inget annorlunda att istället spela på en bingosida med licens på Malta.

Att spela på bingosidor på svenska har sina fördelar. Bland annat gör det ju att man kan ta eventuella problem med kundtjänsten på svenska. Vidare gör det ju även att man i de flesta fall kan spela med svenska kronor som valuta på bingosidan. Man slipper på så vis eventuella växlingsavgifter och risken att få en dålig växlingskurs när man sätter in eller tar ut pengar.

Insättning

Det finns ett antal bra och smidiga alternativt för att göra insättningar på bingosidor. Först och främst erbjuder nästan samtliga bingosidor möjligheten till att sätta in pengar med betal- eller kreditkort. Detta är ett snabbt och enkelt alternativ som bland annat har fördelen att man utan vidare krångel har pengarna på bingokontot på nolltid. Nackdelar med att sätta in pengar med kort är att det givetvis är lite krångligt att knappa in den långa sifferserien, dessutom tar många bingosidor ut en avgift för att sätta in pengar med kort. Denna avgift ligger inte sällan på ända upp till 3 eller 5 procent.

Det insättningsalternativ som vi på Casinio rekommenderar är insättnings via Trustly. Trustly är en betallösning för att göra insättningar på bingosidor via banköverföring. Trustly är avgiftsfritt och gör att man har pengarna på kontot på bingosidan direkt, vilket även pengarna från ditt bankkonto dras.

Ett annat populärt alternativ är insättning på faktura, ett alternativ som gör att man inte behöver krångla med insättningen nu, utan att man istället får insättningen på en faktura som man kan ordna med betalning för vid senare tillfälle.

Uttag

Det finns också flera bra alternativ för att göra uttag från bingosidor, där de i de flesta fall är desamma som alternativen för insättning. Ett av de snabbaste alternativen för att göra uttag från bingosidor är genom Trustly. I bästa fall har man pengarna på sitt bankkonto inom 15 minuter. Avseende tiden för uttagen så beror detta mycket på bingosidans rutiner kring detta. Vissa bingosidor har exempelvis manuellt godkännande av uttag, något som saktar ner processen väldigt.

Nya bingosidor

Det finns vissa fördelar med att spela på nya bingosidor på nätet. Dessa är framför allt att nya bingosidor ofta delar ut mycket generösa bonusar till kunder som registrerar sig. Detta gör de för att kunna ta matchen mot de större bingosidorna som redan håller ett hårt grepp om marknaden. När man registrerar sig och spelar på nya bingosidor så är det dock viktigt att man väljer de sidor som är säkra och seriösa. För att hitta dessa kan man bland annat läsa bingoguider som denna eller spela på sidor som är välbeprövade av spelare sedan tidigare. Här på Casinio.se listar vi endast säkra och seriösa bingosidor.

Skatt på vinster

I förebyggande syfte är det bra att välja bingosidor med skattefria vinster. Skulle man kamma hem en storvinst så är det ju isåfall tråkigt att betala 30% vinstskatt för att man inte ägnat en minut åt att kontrollera var det går att spela skattefritt. Så länge man spelar på bingosidor inom Sverige eller EU så behöver man inte betala någon skatt på de vinster man gör. Spelar man på sidor utanför detta område är man skyldig att ta upp eventuella vinster i deklarationen och betala vinstskatt på dessa.

Gratis dragningar varje dag

Många stora bingosidor har gratis bingodragningar varje dag. För att delta i dessa behöver man normalt inte satsa en krona, och man har trots detta möjligheten att vinna ganska stora summor.

Alla bingosidor på ett ställe

Vårt långsiktiga mål är att lista alla bingosidor på ett och samma ställe. Vi undersöker kontinuerligt nätet efter nya bingosidor för att komplettera listan med. Har du något tips på en bingosida som saknas i listan får du gärna kontakta oss.