Om man bettar på nätet så bör man välja att spela på någon av de bettingsidor med snabba uttag. Väljer man fel bettingsida eller fel uttagsmetod så kan man i värsta fall behöva vänta i flera dagar på sitt uttag. Men genom att välja någon av bettingsidorna i listan nedan kan du spela och förvänta dig snabba uttag av dina vinster.

Vilka uttagsmetoder är snabba?

En av de snabbaste uttagsmetoderna är betaltjänsten Trustly. När man tar ut pengar med Trustly så har man i de flesta fall sitt uttag på kontot inom ett par minuter. Detta gäller dock inte alltid då din bank om du har otur kan göra att uttaget tar längre tid, likaså kan bettingsidan ha en policy om att de först måste godkänna uttaget. Det kan i värsta fall ta några timmar.

Ett annat alternativ för att ta ut pengar snabb är att använda sig av någon av de större e-plånböckerna, till exempel Neteller eller Skrill. Hos dessa e-plånböcker så har man normalt sitt uttag på kontot inom 12 timmar.

Det är även möjligt att ta ut pengar till ett kort om man använde detta för att sätta in pengar på bettingsidan. Uttag till kort brukar dock ta upp till tre bankdagar.