Betta på politik

Politik är ofta något som traditionellt sett varit lite tråkigt att följa, men i och med att oddsbolagen flyttat ut på nätet så har det blivit väldigt mycket mer instressant att följa många val. Om du vill betta på politik finns det en rad alternativ för dig att välja på. Hos Unibet kan du redan nu välja att betta på riksdagsvalet 2018 i Sverige.

500% i insättningsbonus!


Till Unibet

Betta på valet, vilket parti kommer ta hem segern?

Oavsett om du är riktigt insatt i ett visst lands val eller bara vill chansa lite på kul så finns det många val för dig att välja mellan. Ett känt exempel som fick stort medialt genomslag var brexitvalet där en spelare valde att satsa 100.000 euro på att brexit inte skulle äga rum.
Nu i efterhand kanske inte det tycks ha varit rätt strategi, du kan däremot om du tror att utgången kommer bli annorlunda betta på att Storbritannien stannar kvar i EU, vem som ska bli nästa premiärminister med mera.

Odds på politik att betta på

Det finns oerhörd många odds att betta på som du kanske först tror bara hör hemma i kompiskretsen men ett lite mer ovanligt odds som stigit i popularitet senaste tiden är ifall Donald Trump kommer sitta kvar hela mandatperioden ut.

Du kan hitta samtliga politikodds på Unibets hemsida.