Betta på Esport

Att betta och oddsa på esport växer varje år i Sverige och utomlands, du kan betta på CS:GO, oddsa på DOTA, vem som vinner i League of Legends möjligheterna är på dina. Precis som när du vill betta inom andra sporter finns det vissa saker som är bra att tänka på.

Betta på Esport hos Unibet
Insättningsbonus: 500%Till Unibet

Odds på esport – hur funkar det?

När du hittat en turnering eller match att betta på kan du välja flera olika alternativ, hos Unibet kan du hitta många olika esporter, populärt sedan många år tillbaka är CS:GO, Starcraft och League of Legends.

Odds och betting på nätet följer samma standarder som betting har haft sedan innan internet. När du har hittat en match eller turnering som du vill spela på är det små saker som skiljer mellan att betta på fotboll eller att betta på esport. Att veta om dagsformen på en CS:GO spelare kan alltså vara lika bra som att veta ifall Zlatan ska spela trots skadan… Du självklart se alla dagsaktuella odds på esport om du går in på Unibets hemsida.

Betta på esport eller bara titta på?

Du behöver inte vara en storspelare för att vilka betta på esport, det räcker med små summor pengar för att det ska bli en helt annan upplevelse emot när du bara tittar på en match.

Betta på esport snart större än fotboll?

Det som är kul med esport är den stora följarbasen många lag och klaner samlar bakom sig, ju större fanbase en grupp har dessto fler möjligheter kommer att kunna betta på laget. Direktsända Twitch eller TV sändningar ifrån ESL gör att du som tittare kan se hur lagen spelar och självklart på individnivå, allt detta är viktigt om du vill bli framgångsrik i att betta på esport.

Det florerar siffror på nätet som uppskattar att andelen svenska 13 åringar som spelar fotboll är lägre än antalet som spelar fotboll, detta borde betyda att inom en inte allt för snar framtid så kommer esport betting att gå om att betta på fotboll, men det är bara en rolig gissning ifrån vår sida.