10 Gånger pengarna på att Sverige vinner i matchen mot Schweiz!

Vi var många som blev enormt positivt överraskade när Sverige sopade in två mål mot Mexico och i och med detta tog sig vidare till åttondelsfinal. VM-yran är ett faktum och det firas på så många håll. Spelbolagen är inte sena på bollen och väljer även dom att fira händelsen!

10 gånger pengarna på att Sverige vinner hos Unibet!

Flera spelbolag har mycket heta erbjudanden, som går ut på att man får många gånger pengarna om Sverige vinner i de matcher där de spelar.

Unibet har just nu en kampanj som går ut på att man får hela 10 gånger pengarna om man spelar på att Sverige vinner i matchen mot Schweiz och att detta går in.

Hur deltar man då i detta?

Du deltar i erbjudandet genom att satsa 50 kronor på att Sverige vinner i matchen mot Schweiz. Vi hoppas alla såklart på att Sverige tar hem denna match, men om Sverige mot förmodan skulle förlora mot Schweiz så kommer du i alla fall att belönas med ett gratis bet på 50 kronor.

Tror du även att Sverige kommer vinna hela VM?

Hos Unibet kan du just nu spela på att Sverige tar hem VM-guldet och får få 100 gånger pengarna om det går in. Detta blir en stadig vinst och VM-yra som få förmodligen skulle tacka nej till.