Var köper man Bingolotter?

För att kunna delta i Bingolottos dragningar så krävs det att man i förväg köper sin bingolott. Bingolotter kan man köpa på flera ställen, både i fysiska butiker samt på nätet. Här går vi igenom var man lättast köper sina bingolotter.

Köp Bingolotten i fysisk butik

Det kanske vanligaste alternativet är att köpa sina bingolotter i en fysisk butik. Bingolotter hittar man hos spelombud. Spelombud finns ofta i anslutning till större mataffärer, på bensinmackar, i spel- och tobaksaffärer och liknande. De flesta större orter har ett spelombud och skulle man inte hitta ett spelombud i närheten av sig så går det alltid att köpa sina bingolotter på nätet.

Bingolotter säljs ofta även av idrottsföreningar. Genom att du köper din bingolott från en lokal förening kan du på ett enkelt sätt stötta denna.

Köp Bingolotten på nätet

Ett alternativ som växt sig allt vanligare på sistone är att istället köpa sina bingolotter på nätet. På detta sätt så slipper man att ta sig till spelombudet och man kan då köpa sin bingolott direkt i mobilen, i sin iPad eller i sin dator. När man köper sin bingolott över nätet så betalar man via SMS, en betallösning som tillhandahålls av företaget WyWallet.

En bingolott kostar 50 kronor.

Andra bingo-erbjudanden på nätet

Bingolotto i all ära, men det finns även ett stort antal andra bra bingoalternativ för den som vill delta i bingodragningar. Nedanför har vi samlat ett antal bra erbjudanden för bingospel online.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Hos bingosidorna som du hittar i listan ovanför så erbjuder man bingospel som i mångt och mycket liknar det bingospel som Bingolotto erbjuder. Man köper en bingobricka (eller får via gratiserbjudanden) med vilken man sedan deltar i bingodragningen. Bingo på nätet har fördelen att man kan delta i bingodragningar nästan hela tiden. För den som inte orkar invänta nästa dragning hos Bingolotto kan detta därför vara ett bra alternativ.

Lite mer om Bingolotto

Sedan Bingolotto skapades 1987 har spelet växt sig oerhört populärt och man betraktar det som ett av Sveriges största lotterier under modern tid. Bingolotto har förutom att det varit ett stort nöje bland ett enormt antal spelare också gett enorma belopp till det svenska föreningslivet. För varje Bingolott som säljs går 17% av intäkterna till det svenska föreningslivet. Detta har genom åren gett runt 16 miljarder! Med andra ord en hissnande summa.

Kända programledare har genom året bland andra varit Leif ”Loket” Olsson, Lasse Kronér, Gunde Svan, Riskard Olsson, Lotta Engberg, Jan Bylund med flera.

Bingolotter är och har varit en av de viktigaste inkomstkällorna för många idrottsföreningar i Sverige.

Förutom bingodragningar är Bingolottos TV-sändningar även kända för att erbjuda bra underhållning, bland annat i form av livemusik, där dansband genom åren varit ett populärt inslag.

Största vinsten genom tiderna

Bingolotto har onekligen gett mycket vinster till både föreningar och spelare. År 2002 delades den högsta vinsten någonsin ut. Den landade på hela 31,5 miljoner kronor. Kvinnan som kammade hem denna storvinst delade på vinstsumman med sina döttrar, vilket gav alla tre runt 10 miljoner vardera. En ganska bra vinst med en insats på 50 kronor!

Comments are closed.