Streama Fotboll på iPhone

Det finns flera bra alternativ för den som vill streama fotboll på sin iPhone, många gånger också gratis. De huvudsakliga alternativen som finns att välja bland är att streama hos någon av de lite dyrare streamingkanalerna eller genom att öppna ett konto hos något av de större spelbolagen som erbjuder streaming av olika sportevenemang. Hos de flesta spelbolag är det helt gratis att streama sportevenemang avsett att man har lite pengar på sitt spelarkonto. Nedanför hittar du olika spelbolag där man enkelt, snabbt och gratis kan streama fotboll på sin iPhone.

Streama sportevenemang inom alla möjliga sporter.
Gratis streaming när du har pengar kvar på kontot!


Till Unibet

Hur streamar man

För att komma igång med att streama fotboll på din iPhone så behöver du registrera ett konto hos något av spelbolagen i listan ovanför. När kontot är registrerat och klart, vilket normalt går mycket snabbt så behöver du göra en insättning. I och med att du bara behöver lite pengar på ditt konto så kan du välja att göra minsta möjliga insättning som finns tillgänglig. När insättningen är gjord så kan du börja streama precis så mycket du vill!

Med din iPhone så kan du antingen streama direkt i webbläsaren eller genom att hämta spelbolagets applikation för iPhones. Den hittar du när du går in i AppStore och ger dig bästa möjliga kvalitet och upplösning för din iPhone.