Sportbonus utan insättning

Om man ska spela på sport på nätet så kan man ta del av ett antal förmånliga erbjudanden om sportbonus utan insättning. Man får då en summa pengar gratis som man fritt kan spela på olika sporter med. Nedanför har vi samlat de bästa erbjudandena om sportbonus utan insättning just nu.

10 free spins på Starburst vid registrering utan insättningskrav!!
Oddsbonus: Sätt in 100 kr och få 500 att spela för!


Till Comeon

Sportbonusen i korthet

När du tar del av en sportbonus utan insättning så innebär det normalt att du får en viss summa pengar, till exempel 100 kronor att spela fritt för på olika sporter. Normalt har du dessa pengar att spela fritt för under en begränsad tidsperiod, som kan vara allt från en vecka och upp till en månad. De vinster du gör med dessa pengar får du naturligtvis behålla. Det krävs dock att du uppfyller några grundläggande villkor för att kunna behålla dina vinster. För att kunna betala ut sina vinster med gratispengarna till sitt bankkonto så behöver sportbonusen omsättas ett visst antal gånger. De flesta sportsidor kräver att sportbonusen omsätts från ett par gånger och upp till runt 30 gånger. Detta kommer man dock ganska enkelt upp i om man lägger ett antal spel under gratisperioden.

För att få ytterligare sportbonusar så kan du utnyttja erbjudanden om free spins hos sportsidor. Med vinsterna du gör med dina free spins kan du sedan satsa på odds och sportevenemang.

Comments are closed.