Spelsidor som tar Maestro

Att sätta in pengar på spelsidor med sitt kort är ett både snabbt och enkelt alternativ. Har man ett Maestro-kort är det dock inte alla sidor som accepterar detta som insättningsalternativ. Men på den här sidan har vi samlat en lista över spelsidor som tar Maestro, denna lista hittar du nedanför.

Insättning med Maestro
500% i insättningsbonus!


Till Unibet

Maestro-kortet är ett kort som används av många unga. Detta eftersom det är möjligt att ansöka om kortet från väldigt låg ålder. Maestro-kortet är ett så kallat debet-kort. Något som innebär att det är kopplat till ett konto som inte har någon tillhörande kredit. Man kan alltså bara spendera de pengar som man verkligen satt in på kontot. Maestro-kortet är också bra anpassat för online-köp.

Kostar det något att sätta in pengar på spelsidor som tar Maestro?

När man sätter in pengar på spelsidor med sitt Maestro eller andra kort såsom MasterCard eller VISA så betalar man normalt en avgift som brukar ligga på några procent av beloppet som man avser att sätta in. Hos spelbolaget Comeon tar man exempelvis ut en insättningsavgift om 2,5% på insättningar som görs med Maestro-kortet. Detta beror på att kortbolagen i sin tur debiterar spelbolagen en avgift för att använda deras tjänster.

 

Comments are closed.