Spela poker och betala med mobilen

Det finns idag ett antal pokersidor på nätet där man kan spela poker och betala med mobilen. Istället för att man sätter in pengar med sitt kort eller via kontoöverföring så gör man istället insättning med sin mobil, och betalar för denna på mobilräkningen. Nedanför hittar du en lista över sidor där man kan spela poker och betala med mobilen.

Sätt in 100 kr och få 500 att spela för!

Till Comeon

Hur går betalningen till?

När du hittat en pokersida som du gillar och registrerat ett konto där så går du vidare till insättning. På insättningssidan kan du i de flesta fall välja ett antal olika alternativ för att sätta in pengar. Ett av de alternativ som möjliggör betalning med mobilen heter Siru Mobile. Med denna betallösning så kan man få in pengar på sitt pokerkonto direkt och betala för insättningen på sin mobilräkning i slutet av månaden.

Att betala med mobilen är sedan mycket enkelt. När du angett ett önskat belopp att sätta in så skickar Siru Mobile ut ett SMS med ett nummer som du sedan ska ringa upp. Genom att ringa upp detta nummer så verifierar du din insättning på pokersidan och du har därefter dina pengar på kontot inom kort.

Hur mycket går det att sätta in?

För närvarande går det att sätta in mellan 35-140 kronor när man använder sin mobil för insättning på pokersidor.

Comments are closed.