Spela Poker med Maestro-kort

Långt ifrån alla pokersidor på nätet accepterar Maestro-kort som insättningsmetod. Därför behöver man i de flesta fall ägna lite tid åt att hitta rätt. För att underlätta för våra besökare har vi därför sammanställt en lista över sidor på nätet där man kan spela poker med sitt Maestro-kort. Listan hittar du nedanför.

Insättning med Maestro
500% i insättningsbonus!


Till Unibet

Maestro-kortet har många fördelar. Det är ett billigt eller kostnadsfritt kort som man kan betala med både online och i fysiska butiker över stora delar av världen. Dock innebär det vissa begränsningar när det kommer till att spela poker och andra typer av spel på nätet. Därför underlättar det naturligtvis om man på lite sikt skaffar ett annat kort för att spela på nätet även om det inte är ett måste.

När man spelar poker med sitt Maestro-kort så brukar minsta möjliga insättning ligga på 100 kronor. De flesta pokersidor brukar ta ut en avgift för att sätta in pengar med Maestro-kort. Denna avgift ligger normalt på mellan 2-3%. Om man tycker att avgiften för att sätta in pengar på poker-sidan med Maestro-kortet är för hög så finns det flera avgiftsfria alternativ att välja bland. En populär avgiftsfri insättningsmetod är att göra en direktinsättning via sin bank.

Comments are closed.