Spela Lotto utan spelkort

Svenska Spel har numera som mål att registrera allt spel i landet. Därför behöver man för att spela Lotto hos något av Svenska Spels ombud ett spelkort. Spelkortet är ett personligt kort där det förutom ditt namn även står ditt kundnummer och ditt kontonummer. Du kan både snabbt och enkelt beställa ditt personliga spelkort på Svenska Spels hemsida. Problemet som kan uppstå är om du vill spela lotto utan ett spelkort, eftersom det tar lite tid att få hem ett spelkort när man väl beställt det.

Hur kan man spela Lotto utan spelkort?

I samtliga butiker som erbjuder Svenska Spels olika spel så behöver man visa sitt spelkort när man ska spela Lotto. Men har man ett körkort så går det även bra att visa detta istället. Har man varken körkort eller spelkort får man söka sig till andra alternativ för att spela, till exempel på nätet.

Var kan man spela Lotto utan spelkort?

Det går bland annat att spela Lotto utan Svenska Spels spelkort på flera av de större lottosajterna på nätet. Hos dessa lottosajter har man dessutom chansen att vinna betydligt större jackpottar än hos Svenska Spel. När man registrerar sig som ny kund så går det dessutom att ta del av förmånliga bonusar och gratisspel.

Insättningsbonus på 100% och pengarna tillbaka på första lottköpet!


Till EuroLotto
Comments are closed.