Spela Bingo på iPad

Det är idag möjligt att spela bingo på sin iPad var man än befinner sig. Man kan på detta sätt spela bingo på resan, hemma i soffan eller varför inte på stranden. Ett stort antal spelbolag erbjuder en applikation för att spela bingo i iPaden. Antingen spelar man direkt i webbläsaren, eller så laddar man ner deras app för iPads för bästa möjliga spelupplevelse.

Var kan man spela bingo i sin iPad?

Detta går att göra hos ett stort antal spelbolag på nätet. Men för att hjälpa din på traven så har vi samlat några av de mest populära bingosidorna nedanför.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Hur kommer man igång och spelar bingo?

För att komma igång med bingo på din iPad så behöver du registrera ett konto på den bingosida som du tycker verkar bra. När ditt konto är registrerat så kan du bestämma dig för om du antingen ska spela i webbläsaren på din iPad, eller som du vill ladda ner spelbolagets app för bingospel. Båda går bra, men den bästa spelupplevelsen brukar man få via appen.

När detta är klart behöver du bara sätta in pengar. Det bästa är då att utnyttja en insättningsbonus. Detta gör att du kan spela med mycket mer pengar än vad du sätter in och på detta sätt öka dina chanser att vinna stort.

Comments are closed.