Poker på faktura

Hos flera pokersajter på nätet kan man välja insättning med faktura. Att spela poker på faktura innebär att man gör en insättning nu som man betalar för senare. Nedanför hittar du en lista över pokersajter där det är möjligt att spela poker på faktura.

Insättning med Zimpler faktura


Till Guts Casino

Vanlig faktura eller mobilräkning

När man ska sätta in pengar och spela poker med faktura så brukar man kunna välja mellan två huvudsakliga alternativ för insättningen. Antingen sätter man in pengar och får insättningen på en faktura, som normalt tillhandahålls av betalföretaget Zimpler, med 14 dagars betalningstid. Detta alternativ kan vara bra om man vill sätta in lite större belopp.

Det andra alternativet som också är vanligt är att sätta in pengar genom att dra pengar från sin mobilräkning. Mobilföretaget som tillhandahåller detta heter Siru Mobile och har en mycket enkel och smidig tjänst för detta. Insättningen du gör hamnar på din mobilräkning, som du sedan kan betala i vanlig ordning i slutet av månaden.

För båda dessa två alternativ för fakturainsättning på pokersajter använder man sig endast av sin mobil och sitt mobilnummer. Detta gör insättningen mycket snabb och enkel, samtidigt som man inte behöver lämna ut sitt kortnummer eller sitt kontonummer till pokersajten. Det är något som ökar säkerheten för dig som ska sätta in och spela.

Comments are closed.