Poker med låg insättning

Poker är ett otroligt populärt kortspel att spela på nätet, majoriteten utav spelarna brukar vilja slöspela lite lägre belopp t ex en insättning under 100 kr. Det finns en del sidor som erbjuder en låg insättning när du vill spela poker online, i tabellen kan du se vilka de populäraste är.

Poker med 500% i insättningsbonus!


Till Unibet

Omaha poker eller no limit texas holdem poker?

Det finns olika sorters poker och i svenska hemmen är klassikern 7 korts stötpoker en väldigt utbredd och populär variant, när det gäller nätpoker är det däremot no limit texas holdem och omaha som är bland de mest populära varianterna. När du vill spela poker med en låg insats från början gäller det att hålla dig till de pokerbord som har låga small och big blinds, t ex nere vid 0,05 euro så du kan spela längre.

Låg insättning på nätpoker

Unibet poker har 100 kr som lägsta insats och om du använder dig utav insättningsbonus kan du få upp till 500 % mer att spela för, annars ifall du bara vill spela för dina egna pengar är du välkommen att göra det. Ifall du inte ska spela en turnering utan enbart spela cash games så kan det vara bra att tänka på att välja rätt bord då det är stor skillnad att hoppa in på ett bord där någon är stor chipleader och kan dominera dig som har en låg insats ifrån början. Spela smart och ha det så kul vid pokerbordet.

Comments are closed.