Odds med mobilbetalning

När du spelar på odds på nätet så går det att välja bland ett flertal olika betalsätt. Ett populärt alternativ är att spela odds med mobilbetalning. Då betalar du din insättning på din mobilräkning i slutet av månaden. Nedanför hittar du olika sidor på nätet där man kan spela på odds med mobilbetalning.

200 free spins
Insättningsbonus: 100 %

Till Casinostugan

Sätt in 200, spela för 800!


Till Mobilbet

10 free spins på Starburst vid registrering utan insättningskrav!!
Oddsbonus: Sätt in 100 kr och få 500 att spela för!


Till Comeon

20 free spins vid registrering
Insättningsbonus: 5000kr


Till Folkeautomaten

Spelsidorna erbjuder normalt inte själva den mobila betallösningen utan köper in detta från tredje part. När du registrerat ett konto på någon av spelsidorna som du gillar så går du sedan till insättning. Där kan du välja på ett stort antal insättningsalternativ, däribland Siru Mobile. Siru Mobile är alltså en tjänst som gör det möjligt att göra en insättning nu som man sedan betalar för på sin mobilräkning. Detta förenklar mycket om man inte skulle ha sitt kreditkort eller sin bankdosa nära tillhands. Detta eftersom man endast använder sig av sitt mobilnummer för att sätta in pengarna på kontot.

Hur gör man?

Du knappar in ditt nummer i rutan där Siru Mobile visas. Du får sedan ett nummer som du ska ringa upp. När du ringer detta nummer verifierar du din insättning och du har pengarna på kontot inom kort. Pengarna dras från din mobilräkning.

Comments are closed.