Nya Oddssidor

Många föredrar att spela på odds hos nya oddssidor eftersom man på detta sätt ofta kan ta del av väldigt generösa erbjudanden i form av gratisspel och insättningsbonusar. Nedanför har vi samlat en lista över olika nya oddssidor.

100% i insättningsbonus
Till Betway Sport

200 free spins, 100% oddsbonus upp till 500 kr


Till Casinostugan

50 free spins och 100% i insättningsbonus på odds


Till Betser

Sätt in 200, spela för 800!


Till Mobilbet

4000kr bonus+ 80 freespins i välkomstpaket


Till Guts

1000kr Bonus + 150 free spins
Insättningsbonus: 200%


Till SuperLenny

20 free spins
Insättningsbonus: 5000kr


Till Folkeautomaten

Är dessa oddssidor säkra?

Ja, på den här sidan hittar du endast säkra och seriösa oddssidor. Vi har noga gått igenom och valt ut de oddssidor som är populärast och bäst just nu. Oddssidorna i listan ovan är inte bara säkra, de erbjuder också svenskspråkig kundtjänst, något som man alltid bör sträva efter när man ska välja oddssida att spela på.

Varför välja nya oddssidor?

Nya oddssidor är ofta i framkant när det kommer till design, funktioner och spel. Men det är inte deras enda fördelar. För att kunna locka till sig nya spelare så har nya oddssidor ofta väldigt generösa och förmånliga erbjudanden till nya spelare som registrerar sig. Man får normalt en så kallad insättningsbonus på sin första insättning, vilket ger mycket mer pengar att spela för och i slutändan också ett antal fler vinstchanser.

Många av de nyare oddssidorna ger även gratis pengar till nya spelare. Detta är ett utmärkt sätt att prova på en nylanserad sida eller odds i största allmänhet.