Nya Oddsbonusar

När man spelar på odds på nätet så lönar det sig att med jämna mellanrum byta sida som man spelar på. På detta sätt kan man hela tiden ta del av nya oddsbonusar, få mer pengar att spela med och i och med detta också öka sina vinstchanser. Nedanför har vi samlat en lista över populära sajter som erbjuder nya oddsbonusar.

100% i insättningsbonus
Till Betway Sport

200 free spins, 100% oddsbonus upp till 500 kr


Till Casinostugan

50 free spins och 100% i insättningsbonus på odds


Till Betser

Sätt in 200, spela för 800!


Till Mobilbet

4000kr bonus+ 80 freespins i välkomstpaket


Till Guts

1000kr Bonus + 150 free spins
Insättningsbonus: 200%


Till SuperLenny

20 free spins
Insättningsbonus: 5000kr


Till Folkeautomaten

Om man sedan tidigare redan registrerat sig och spelat på ett antal olika sidor med odds så kan det vara svårt att ta del av riktigt bra oddsbonusar. Det bästa alternativet man har i detta läge är att leta upp de nya oddssidorna på marknaden. För att kunna slå sig in och ta en bit av kakan så brukar de erbjuda nya spelare mycket generösa oddsbonusar.

Men om man är registrerad på någon oddssida sedan tidigare så bör man kontinuerligt kontrollera deras erbjudanden. Även om man tagit del av deras erbjudande om registreringsbonus så finns det vissa sidor som via tillfälliga kampanjer kan erbjuda relativt heta bonusar.

Hur mycket kan man få i oddsbonus?

Om man sätter in och spelar på odds på en enskild sida så brukar det vara möjligt att få en oddsbonus på minst 100%. Detta gör alltså att man enkelt dubblar sin första insättning, pengar som man annars skulle gå miste om.