Nya Bingosidor

När man spelar bingo på nätet lönar det sig att byta sida med jämna mellanrum. Detta beror på de förmånliga erbjudanden som nya bingosidor har. För att ge våra besökare en översikt över dessa erbjudanden så har vi på denna sida samlat en lista över nya bingosidor.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Bingo är utan tvekan ett av de roligaste spelen om pengar. Till skillnad från andra typer av spel på nätet så är bingo ett väldigt socialt spel. Under dragningens gång så är det vanligt att man chattar och hejar på varandra.

Varför ska man öppna konto på nya bingosidor?

Nya bingosidor har jämfört med gamla ofta något nytt att erbjuda. Det kan till exempel vara någon ny form av bingospel, ny form av design eller helt enkelt locka med förmånliga erbjudanden.

Ofta erbjuder dessa nya bingosidor erbjudanden i form av gratis pengar att spela med och gratis bingobrickor. Detta gör att man utan att satsa några av sina egna pengar kan prova på olika bingospel helt gratis. Vinsterna från dessa gratisspel och gratispengar får man mycket riktigt behålla. Det enda som brukar krävas är att man omsätter dessa pengar ett antal gånger innan man plockar ut dem. Dessa villkor har bingosidan för att nya spelare inte bara ska registrera sig för att plocka ut pengar utan för att verkligen prova spelen.