Minsta insättning hos Unibet

Unibets minsta insättningsgräns skiljer sig åt beroende på vilket insättningssätt du väljer, som en utav de största speloperatörerna i branschen har du en mängd olika alternativ att välja på. Häng med så går vi igenom valen.

500% i insättningsbonus!


Till Unibet

Varför finns det en minsta insättningsgräns hos Unibet?

Anledningen till varför Unibet har lagt en gräns för minsta insättning kan vara flera olika saker, men främst är det baserat på vad betallösningarna själva har för gränser. Använder du betal eller kreditkort är minsta gränsen för en insättning 100 kr, även för tjänsten Trusly är gränsen 100 kr. Däremot för Siru Mobile ligger gränsen på endast 35 kr per insättning.

Siru Mobile hos Unibet

Den absolut minsta insättningen du kan göra hos Unibet är 35 kr och det är på grund utav betallösningen Siru Mobile som Unibet samarbetar med. Hos Siru Mobile betalar du via din mobiltelefon och pengarna dras på din nästa mobiltelefonräkning månaden efter. Du anger inga betal eller kortuppgifter utan du ringer bara ett unikt nummer som du får på din skärm och när du ringer det ifrån din mobil vet Siru Mobile om att det är det numret som skall debiteras månaden efter. Du kan maximalt sätta in 140 kr genom Siru Mobile så det är meningen att det ska vara för mindre summor pengar.

Comments are closed.