Gratis Bingobrickor

Tack vare det stora utbudet av bingosidor på nätet så finns det även ett mycket stort utbud av förmånliga erbjudanden. Det går nästan dagligen att ta del av erbjudanden om gratis pengar och gratis bingobrickor hos ett antal av de större bingosidorna på nätet. Nedanför har vi samlat ett antal av de mest populära erbjudandena just nu.

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar


Till Unibet Bingo

Hur fungerar gratis bingobrickor?

Med gratis bingobrickor så får man en bingobricka från bingosidan värd en viss summa pengar, låt säga 20 kronor. Med denna bingobricka kan man sedan delta i bingodragningen helt gratis. De pengar som man vinner kan man sedan fortsätta att spela med på de bingodragningar som man önskar delta i. Det enda krav som brukar ställas från bingosidans håll är att man omsätter de vinster man gör från den gratis bingobrickan ett visst antal gånger innan man kan plocka ut dem till sitt konto.

När du förbrukat dina gratis bingobrickor så är spelfesten inte slut för det. Du kommer näst intill varje vecka att få nya erbjudanden om olika gratis bingobrickor och tillhörande bonusar.

Om du vill fortsätta att spela genom att sätta in pengar så finns det flera generösa insättningsbonusar att ta del av när man registrerar sig på bingosidor på nätet.