Gratis bingo-pengar utan insättning

Vill man spela gratis och få chansen att vinna riktiga pengar så kan man utnyttja något av de erbjudanden om gratis bingo-pengar utan insättning som många bingosidor på nätet har. På den här sidan har vi samlat de hetaste erbjudandena just nu.

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar


Till Unibet Bingo

Hur fungerar gratiserbjudandet?

Dessa typer av erbjudanden om gratis bingo-pengar utan insättning finns hos många bingosidor på nätet tack vare den hårda konkurrensen mellan olika bingooperatörer. Bingooperatörerna kämpar hårt för att just du ska välja att bli kund hos dem, få möjligheten att testa deras olika bingospel utan att behöva riskera att förlora något.

Antingen får du dina gratis bingo-pengar i form av rena pengar, eller så får du dem som gratis bingobrickor i någon av bingosidans alla dragningar.

Får man behålla vinsterna?

Svar ja! När man som ny kund tar del av ett erbjudande om gratis bingopengar så får man behålla de vinster man gör med gratispengarna. Det enda kravet som brukar ställas från bingosidans håll är att man omsätter bingopengarna ett visst antal gånger innan det är möjligt att plocka ut dem till sitt bankkonto. Det exakta kravet på omsättning kan variera något mellan olika bingosidor.

Om du spelat upp dina gratispengar så finns det fina erbjudanden om insättningsbonusar på flera bingosidor.