Bingospel med bonus

Söker du sidor som erbjuder bingospel med bonus? Då har du kommit rätt. Här har vi nämligen listat de populäraste bingosidorna just nu där man kan hämta hem ett antal bonusar helt gratis. Nedanför hittar du våra rekommenderade sidor.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Hur funkar bingospel med bonus?

Det finns ett antal bingosidor på nätet som erbjuder nya spelare olika typer av bonusar på bingospel. Det vanligaste är att bingosidor erbjuder en insättningsbonus för nya spelare. Det går till på så vis att bingosidan ökar din första insättning med ett visst antal procent. Hos de populära bingosidorna på nätet brukar det exempelvis vara möjligt att öka sin första insättning med 100%. Detta ger dig alltså dubbelt så mycket pengar att spela med mot vad du satte in. Du ökar på detta sätt även dina chanser att vinna stort något enormt.

Kan man ta ut sin bonus direkt?

Nej, i de flesta fall när man utnyttjar ett erbjudande om bingospel med bonus så ställer bingosidan kravet att man ska omsätta bonusen ett antal gånger innan det är möjligt att plocka ut vinsterna som gjorts med bonuspengarna. Omsättningskravet är något som kan variera ganska mycket mellan olika bingosidor och man bör därför kontrollera detta noga innan man utnyttjar något erbjudande om bonus.