Bingosidor på Svenska

Det finns ett mycket stort antal sidor på nätet där man kan spela bingo. Dock är ett stort antal av dessa på engelska. Vill man ha bästa möjliga spelupplevelse så kan det dock vara aktuellt att välja någon av de bingosidor på svenska som finns. Nedanför har vi sammanställt en lista över några av de mest populära.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Hos bingosidor på svenska så kan man i de flesta fall kontakta en kundtjänst på svenska. Detta kan tyckas onödigt men kan faktiskt hjälpa väldigt mycket om man skulle stöta på problem av något slag, till exempel när man ska ta ut eller sätta in pengar. De kommer då att ha lättare att förstå ditt problem och förklara hur det ska lösas.

Men eftersom Bingo är ett väldigt socialt spel så brukar det bli långt mycket roligare att spela på bingosidor på svenska när det kommer till att delta i chattar och liknande. På de flesta bingosidor pågår en livlig aktivitet i chattarna där man hejar på varandra, utbyter erfarenheter med mera.

Ett flertal av de bingosidor som är på svenska har generösa bonusar till nya spelare. Du kan i de flesta fall spela flera gratisspel, men också ta del av stora insättningsbonusar.

Comments are closed.