Bingosajter på nätet

Bingo är en mycket populär spelform som passar perfekt att spela online. Det har kommit en mängd olika bingosajter på nätet de senaste åren och det finns för och nackdelar med alla, vi går igenom de mest populära svenska sidorna inom bingo.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Bingo på nätet – hur gör jag?

Att spela på en bingosajt istället för i en bingohall är faktiskt inte så klurigt som man kan tro. Spelet bingo fungerar ju nämligen på ett enkelt sätt. Bollarna och din bingobricka är elektroniska istället för fysiska men spelreglerna är exakt likadana.
När du spelar bingo kan vi välja flera olika alternativ, vissa bingosajter erbjuder t ex utropning utav nummer av en kändis, medans andra har mer traditionella spel med nummer som kommer på en skärm. Populära bingosajter är listade i tabellen i artikeln.

Bingobonus på nätet

Det är även vanligt att bingosajter erbjuder dig som besökare en bingobonus när du sätter in pengar att spela för, hos de absolut flesta behöver du sätta in pengar för att få tillgång till bingobonusen medans det finns enstaka casinon som erbjuder bonusar utan insättning men det hör till undantagen.

Svenska Bingosajter

Den sidan som är en utav svenskarnas favorit växlar beroende på vem du frågar men vi tror att du är ute efter en bingosajt som erbjuder skattefria vinster, därför har vi valt att bara visa hemsidor som är registerade inom EU och därför har helt skattefria uttag på det du vinner.

Comments are closed.