Bingo på faktura

Ett flertal sajter på nätet erbjuder idag möjligheten att spela bingo på faktura. Detta gör att man kan spela bingo nu och betala för insättningen i slutet på månaden. I listan nedanför har vi samlat olika bingosidor där den är möjligt att spela bingo på faktura.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

När du skapat ett konto på den sida som du vill spela på så väljer du insättningsalternativet Zimpler. Zimpler är företaget bakom fakturalösningen hos bingosidorna. Med detta företag kan du spela bingo och få insättningen på en faktura med 14 dagars betalningstid. Detta är ett perfekt alternativ för dig som inte har ditt kort eller din bankdosa nära tillhands. Det enda du behöver är din mobil och att ange ditt mobilnummer. Du får därefter ett SMS till din mobil med vilket du verifierar din önskade insättning.

Hur kan man betala bingofakturan?

Inom de 14 dagar som betalningstiden är så väljer du helt själv när du ska betala. Du kan då välja att betala fakturan genom att göra en överföring från din internetbank eller genom att swisha pengar till angivet nummer hos Zimpler. Som meddelande anger du då ditt OCR-nummer.

Det är viktigt att betala fakturan för din insättning i tid. Annars riskerar du att behöva betala en påminnelseavgift om 60 kronor, samt en eventuell dröjsmålsränta.

Comments are closed.