Bingo med Välkomstbonus

När man registrerar sig och sätter in pengar för att spela bingo på nätet så går det i många fall att utnyttja rikliga och generösa välkomstbonusar. Detta kan man tack vare den hårda konkurrensen mellan de större bingosidorna på nätet. Vi har därför samlat en lista nedanför med olika sidor där man kan sätta in och spela bingo med välkomstbonus.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Vad är en bra välkomstbonus inom bingo?

De olika bingosidornas välkomstbonusar varierar rätt kraftigt i utformning och omfattning. Men man bör vara relativt nöjd om man hittar en bonus som är 100% på det insatta beloppet, något som definitivt inte är omöjligt och erbjuds av flera olika aktörer.

Men när man hämtar en välkomstbonus inom bingo så är det inte enbart den summa pengar som man får att spela med som är viktigt. Det som man också måste kontrollera är bingosidans omsättningskrav på välkomstbonusen. Detta är alltså det antal gånger som man måste omsätta sina bonuspengar innan man kan plocka ut dem till sitt bankkonto.

Håll utkik efter gratis bingo!

Flera av de sidor som har bingo med välkomstbonus erbjuder även gratis bingo med jämna mellanrum. Detta kan vara både gratis bingokuponger som man kan spela med i vissa specifika bingodragningar, men även gratis pengar som man disponerar fritt.

Comments are closed.