Bingo med registreringsbonus

Att spela bingo med registreringsbonus är ett utmärkt alternativ för att få lite mer pengar att spela med, och på detta sätt öka sina vinstchanser. Antingen får man registreringsbonus i form av gratis bingospel eller genom en procentuell ökning av den första insättningen som man gör. För att hjälpa dig att hitta rätt bland bingosidorna har vi samlat en lista över sidor där man kan spela bingo med registreringsbonus.


200% i insättningsbonus
Till Jackpotjoy

En favorit bland svenskar med miljonjackpottar, insättningsbonusar och gratisspel på Bingo


Till Maria Bingo

Spela gratis i 7 dagar & vinn riktiga pengar


Till Bingo.com

Spela Bingo gratis 14 dagar & vinn riktiga pengar, välj mellan 75 bollar, 90 bollar och mönsterbingo i 6 olika bingorum.


Till Unibet Bingo

Så fungerar registreringsbonusar!

För att locka nya bingospelare till sig så finns det ett stort antal bingosidor som erbjuder generösa registreringsbonusar. Bonusen som man ger är antingen i form av gratis pengar och gratis bingobrickor att spela med alternativt genom en bonus på den första insättningen som man gör. För dig som ska spela bingo kan båda sorterna vara bra, gratis pengar för att testa en ny sida, samt bonus på den första insättningen för att öka chanserna att vinna stort.

De pengar som man vinner med sin registreringsbonus får man behålla och går att ta ut om man uppfyller vissa villkor. De villkor som bingosidor brukar ställa för att man ska kunna ta ut sina pengar är att man omsätter bonuspengarna ett visst antal gånger (allt mellan 2-30 gånger) samt att man utnyttjar bonuserbjudandet inom den utsatta tiden.

Comments are closed.